Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 mei 2012

Ton van Bemmelen Sports

Rijndijk 4, Hazerswoude – Rijndijk, T: 071 341 4909

LEIDEN – Heel de stad is in voorbereiding voor de Leiden Marathon, die op zondag 20 mei gehouden wordt. Veel sportbeoefenaars beseffen hierdoor dat het de hoogste tijd wordt om de eigen sportbenodigdheden een grondige keuring te laten ondergaan. Goede prestaties en gezond sporten valt namelijk bij iedere buitensport en outdoor activiteit samen met eersteklas kleding en hardwaren. Daarom is het zo goed dat Ton van Bemmelen Sports op zaterdag 19 mei en zondag 20 mei met een uitgebreide kledingcollectie aanwezig is in de Pieterskerk.

Simon, de eigenaar van Ton van Bemmelen Sport, laat weten dat zijn professionele en enthousiaste team van medewerkers ook in de startblokken klaar staat: ‘Sinds 1 maart verkopen wij hardloopkleding, want al jaren is er een gebrek aan keuze en kwaliteitsadvies voor dit soort kleding. Als sponsor voor de Leiden Marathon ondersteunen we dit sportieve en gezonde spektakel van harte.’ Ton van Bemmelen Sports is namelijk een winkel die zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van een complete collectie voor alle buitensportactiviteiten.

De eigenaar somt op: ‘Of het nu gaat om hardlopen, wielrennen, skiën, wandelen, kamperen of ruitersport. Onze medewerkers adviseren over passende kleding, ondergoed en sokken. Het is belangrijk te weten wat je bij een bepaalde sportieve activiteit moet dragen in de verschillende omstandigheden. Onze medewerkers kunnen ook gespecialiseerd advies geven over hardwaren als ski’s, skischoenen, rugzakken en wandelschoenen.’

Het marathonweekend staat Ton van Bemmelen Sports met een stand in de Pieterskerk. ‘Dan bieden we scherp geprijsde kleding, sportvoeding en fietskleding aan. Maar ook een fantastische actie met Falke sokken en nog meer leuke voordeelacties!’ De toegang tot de Pieterskerk, tevens het hart van de marathon waar mensen zich inschrijven en hun startnummers halen, is voor iedereen gratis; zaterdag 19 mei vanaf 12:00 uur en zondag 20 mei vanaf 08:00 uur.

Voor meer informatie: www.tonvanbemmelen.nl.