Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 juni 2012

Frizz feest met rode loper en limousine


VOORHOUT – Het allereerste Frizz-feest dat groots wordt opgezet, vindt plaats op zaterdag 30 juni. Wekenlang zijn de initiatiefnemers Olaf (15), Fré (13), Jordi (14) en Djamila (19) al bezig met de voorbereidingen. Ze verwachten dat minimaal honderd jongeren tussen 12 en 16 jaar de uitgaansgelegenheid @Hok bezoeken.

Het is namelijk het eerste Frizz-feest met echte lichtshows en optredens van niet minder dan zeven DJ’s. Onder hen bevinden zich de regionaal befaamde DJ Vanam en DJ Roy Benjamin. Zij draaien muziek voor een breed publiek, variërend van top-40 tot Hard Style tot House.

Om een eeuwigdurende herinnering aan dit knalfeest over te houden, kunnen de bezoekers zich op de foto laten vereeuwigen. Dat doen ze op een rode loper met op de achtergrond een limousine.

Kaartjes kosten 3 euro en hierbij zijn een drankje en de garderobekosten inbegrepen. De kaartjes zijn te bestellen via de website www.ex-voto.nl. Het Frizz-feest – dus geen alcohol! – vindt op zaterdag 30 juni plaats, tussen 20:00 uur en middernacht. En voor de ouders die dit artikel lezen: supervisie van enkele volwassenen is op de achtergrond aanwezig.