Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 juni 2012

Kritiek op bouwplan

LISSE – Het bouwplan Kanaalstraat 33 / Van der Veldstraat 2A en 2 krijgt niet de goedkeuring van de leden van de commissie Ruimte en Infrastructuur. Dit bleek tijdens de vergadering van donderdag 14 juni.

Commissielid Cor van Dijk (D66 Lisse) liet weten grote moeite te hebben met het voorstel, vooral vanwege de omvang. ‘Heel veel mensen liggen hier wakker van. Het bouwplan moet passen binnen het bestemmingsplan.’ Ook de VVD liet weten het niet eens te zijn met het bouwvolume. Wethouder Bas Brekelmans (VVD) gaf vervolgens aan ‘niet doof en stom’ te zijn. ‘De commissie Welstand was positief over dit plan, maar over met name de omvang van het noordelijke deel was veel kritiek. Daar is een fors hoogteverschil.’