Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 juni 2012

Meer blik op ‘t Vierkant

LISSE – Minder parkeerplaatsen, meer fietsparkeren en enkele extra bankjes. Ook verschijnen er op ’t Vierkant nieuwe straatlantaarns van een klassiek model en worden de gevels en de ceder bijgelicht. Presentator Remco Eiken lichtte enkele tipjes van de sluier op over de toekomstige aanblik van ’t Vierkant tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur van donderdag 14 juni.

Alle Leilindes gaan weg, maar wel worden er ook wat extra bomen weer geplant. In totaal verschijnen er op ’t Vierkant en de nabije omgeving 24 bomen. Ieder restaurant krijgt een terras van zeker 50 m2; deze terrassen beginnen bij de eigen zaak en verspreiden zich over het plein. Op bepaalde momenten van de week mag er geen verkeer over het terras rijden, om de terrasgenieters niet te overladen met walmende uitlaatgassen.