Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 juli 2012

Klein Dictee

LISSE – Burgemeester Lies Spruit leest woensdag 5 september het Klein Dictee van Lisse voor. Dit initiatief komt van het ROC ID College, in samenwerking met de Bibliotheek Bollenstreek. Vorige maand ontvingen honderd mensen uit de hele regio een certificaat omdat ze hadden leren lezen, schrijven en/of rekenen.

Deze (voormalige) cursisten gaan dan dus hun krachten meten met het Klein Dictee. Maar ook de inwoners van Lisse worden uitgenodigd om te laten zien hoe goed hun dicteevaardigheden zijn. Het Klein Dictee wordt op verschillende niveaus gegeven en het evenement start om 19:45 uur. Aanmelden kan tot 1 september bij de Bibliotheek Bollenstreek. Het Klein Dictee wordt ook georganiseerd om aandacht te vragen voor de Week van de Alfabetisering, die van maandag 3 tot en met zondag 9 september gehouden wordt. Voor meer informatie over leren lezen en schrijven, kan telefonisch contact worden opgenomen met Ineke Berkhout van het ROC ID College: 071 535 8601.