Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 juli 2012

Oegstgeest beter dan Leiden

OEGSTGEEST – ‘Wij doen het ongelooflijk goed!’ Dit staaltje van onvervalste zelfbevlekking was te horen tijdens de gemeenteraadsvergadering. Burgemeester Els Timmers kondigde de uitkomsten aan van een onderzoek.

Met een grote lach zei ze tegen de raadsleden: ‘We hebben goed gescoord, anders had ik de uitkomsten hier natuurlijk niet verteld. Bij alle gemeenten in Nederland is een mystery guest langs geweest om te kijken hoe het gesteld is met de dienstverlening van gemeenten. Meer dan 56% van de gemeenten is niet servicegericht. Het is bar en boos. Maar de gemeente Oegstgeest scoort een 7, dus vrij hoog. Onze grote buurgemeente (Leiden, JD) scoort een anderhalf. Daar ben ik een beetje trots op.’ Ze vervolgde: ‘We staan wederom in de Elsevier als Beste Woongemeente van Zuid-Holland en op de landelijke lijst staan we op de 10de plaats.’