Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 juli 2012

Onderzoek kwaliteit groenonderhoud

LISSE – De manier waarop de organisatie De Meerlanden de werkzaamheden voor openbare werken uitvoert, wordt onderzocht. Hiermee incasseren de coalitiepartijen de optie van drie jaar geleden om te beoordelen hoeveel beter het (groen)onderhoud is geworden.

D66 fractievoorzitter Cees Verburg liet weten dat de in 2009 geëiste evaluatie nog altijd niet heeft plaatsgevonden. Het beoogde effect van de overgang van openbare werken naar De Meerlanden was: een hogere kwaliteit tegen zelfde prijs of zelfde kwaliteit tegen een lagere prijs. De kwaliteit van het groenbeheer en onderhoud laat te wensen over. Hoe kan dat toch? Het heeft een negatief effect op de uitstraling van de wijken.’ Alle politieke partijen waren het eens met deze conclusies. De evaluatie moet nog dit jaar plaats vinden.