Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 juli 2012

Paal keert niet terug

OEGSTGEEST – Burgerlijke ongehoorzaamheid wordt af en toe toch beloond. De gemeente geeft het op om iedere keer weer een verkeerspaal te plaatsen op de toegangsbrug bij de molen. Een inwoner heeft zo’n last van deze paal, dat hij het exemplaar heeft verwijderd. Een oproep van de raad aan het college om politie of gemeentelijke opsporingsambtenaren toezicht te laten houden bij de paal, vond geen weerklank.

De verkeerspaal is bedoeld om ongewenst autoverkeer tegen te gaan in het natuurgebied in Poelgeest. Fractievoorzitter Vogel (LO) suggereerde om een nieuwe inzinkbare verkeerspaal te plaatsen. Burgemeester Timmers liet weten: ‘Ik moet dat opnemen met mijn college van Teylingen. Laten we er een inrijdverbod van maken: dat behoort tot de mogelijkheden.’