Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 augustus 2012

Garage mag toch


LISSE – De bewoners bij de oude bollenschuur aan de Achterweg Zuid 86 mogen een garage bouwen. Met dit verzoek stemde het college van burgemeester en wethouders in op dinsdag 17 juli. De toestemming komt wat laat, want de garage was al gerealiseerd.

De eigenaren hadden van de gemeente een vergunning gekregen om een overkapping te plaatsen achter de bollenschuur. In hun enthousiasme hebben de bewoners er maar meteen een hele garage gebouwd en dat bleek in strijd met de regels te zijn. De gemeente strijkt echter over het hart en staat de komst van de garage alsnog toe. Wel moeten de eigenaren nog extra leges betalen.