Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 oktober 2012

Visrestaurant ‘t Crabbetje

St. Aagtenstraat 23, 2312 CA Leiden. T: 071 512 8846

LEIDEN – Al jaren is Visrestaurant ‘t Crabbetje het enige visrestaurant dat Leiden rijk is. De succesvolle formule spreidt zich zelfs uit; sinds kort floreert in Delft een nieuw restaurant: ‘Brasserie ’t Crabbetje’. Het is een teken dat de visliefhebbers restaurants waarderen, die staan voor hun producten en zich onderscheiden in klantvriendelijkheid, enthousiasme en professionaliteit.

Dagelijks worden de restaurants bevoorraad met verse vis om zowel de gasten à la carte of met het bekende driegangenmenu te verwennen. Vooral het menu, met in iedere gang een drietal gerechtjes, vindt gretig aftrek,  ‘Wij merken dat de gasten het leuk vinden om verschillende lekkernijen van onze kaart te proberen. Hierdoor gaan wij onze menu’s uitbreiden met een chefs proeverij  en een luxe versie waarbij  er zelfs een kreeft wordt geserveerd!’ aldus Theo Guijt en Martijn van der Wouden, uitbaters van de etablissementen.

Om de gasten nog meer tegemoet te komen, kunnen zij in deze menu’s standaard kiezen tussen  een zoete afsluiting  of een kaasplankje. Uiteraard met een bijpassend wijnarrangement, bestaand uit drie kleine proefglazen. Ook hierbij staat service voor de gasten weer centraal!

Verder zal na een gehele verbouwing in Delft tevens Leiden weer een facelift ondergaan. Dit zal plaatsvinden tussen kerst en oud nieuw waarbij januari in het teken van het eerste lustrum zal staan. In de maanden november en december staat de zeetong weer centraal. Deze wordt geserveerd voor € 27,50 en is zoals altijd heerlijk gebakken in roomboter! Om van 2012 een goed afscheid te nemen, organiseren beide restaurants hun jaarlijkse Bubbelproeverij, die op zondag 9 december plaatsvindt bij ’t Crabbetje in Leiden en op zondag 16 december in de vestiging in Delft. Uiteraard begeleidt door heerlijke vishapjes!

Wij raden u aan om de website goed in de gaten te houden voor alle feestelijke activiteiten: www.crabbetje.nl. Wilt u niets missen, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Kortom, er zijn weer genoeg redenen om één van de restaurants met een bezoekje te verrassen!