Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 december 2012

Allemachtig dilemma opgelost

LISSE – Commissielid Valentina Tsjebanova (VVD) loste donderdag 13 december tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur een ‘allemachtig dilemma’ op. Ze deed dit door het geven van een simpele suggestie.

Op de vraag van commissielid Cor van Dijk (D66) hoe de voortgang is van het invoeren van het vrachtwagenparkeren, liet wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) weten dat dit een ‘allemachtig dilemma’ is. ‘We steggelen met het Openbaar Ministerie over wanneer de politie handhavend gaat optreden en bij welk aantal parkeerplaatsen dit kan. We overleggen met de Business Club Lisse (BCL) en het Parkmanagement Meer en Duin. In januari wegen we de opties en werken we ze uit. In februari komen we met het verdict vrachtwagenparkeren.’ Tsjebanova opperde vervolgens: ‘Kunnen onze goa’s dat handhaven niet doen?’ Van Zelst was even stil en antwoordde toen: ‘Ik denk het wel.’