Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 december 2012

Brug blijft beperkt

LISSE – De brug over de Ringvaart blijft ook in de toekomst een verkeersremmend punt van jewelste. In Noord-Holland worden zowel de N207 als de N205 verdubbeld, maar de brug bij Lisserbroek wordt niet aangepakt. Dit bevestigde wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) aan commissielid Hans Beelen (Nieuw Lisse) tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur.

Van Zelst bevestigde dat het een probleem blijft om de Ringvaart over te moeten. ‘Het is al een heel oude wens om het laatste stukje van de Ringvaart tot aan de weg N208 te verbeteren en de brug te verdubbelen. Het is al een heel oude brug, maar het verdubbelen van de brug zal wat verder in de tijd worden gepositioneerd. Het staat niet op de planning, alleen op de wensenlijst.’