Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 december 2012

Lof over moskee

HILLEGOM – De ruim 200.000 euro aan extra kosten voor de infrastructurele werkzaamheden in de oosthoek van het St. Jozefpark zijn niet alleen voor het aanleggen van twintig extra parkeerplaatsen voor de moskee. Ook moet geïnvesteerd worden in een al eerder gepland fietsenpad. Hiermee was de kou uit de lucht en gingen de gemeenteraadsleden akkoord met de investering voor een betere omgeving bij de nieuwe moskee Al Ansaar.

De politici toonden zich vol lof over de nieuwe moskee. Gemeenteraadslid De Bock van de christelijke partij CDA stelde onomwonden: ‘Deze moskee is een aanwinst voor de gemeente Hillegom.’ Ook raadslid De Groot (Hillegom Progressief) was ‘ontzettend blij dat de moskee er is gekomen. Het is een prachtig gebouw.’