Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 december 2012

Projectontwikkelaar spekkoper

LISSE – De oude boerderij aan de Loosterweg Zuid 15 wordt gesloopt en daarvoor in de plaats komen drie woningen. Dit plan past binnen de Ruimte voor Ruimte regeling en is dinsdag 11 december goedgekeurd door het college van burgemeester en wethouders.

Na het overlijden van boer Van Noort is het agrarische boerenbedrijf al enkele jaren niet meer in gebruik. Zijn erfgenamen hebben de weilanden verkocht aan het Zuid Hollands Landschap en landgoed Keukenhof kocht het bedrijfsgebouw aan. Na het afbranden van boerderij Achterduin nam projectontwikkelaar de bedrijfskavel met de nog aanwezige bedrijfsbebouwing over. Nu op die locatie ook drie woningen gebouwd kunnen worden, lijkt de projectontwikkelaar spekkoper.