Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 januari 2013

Investeringen in het onderwijs

LISSE – De gemeente investeert dit jaar ruim een ton in het onderwijs. Het geld wordt besteedt aan onder meer bestratingen, dakbedekkingen en kozijnen. Dit maakte het college van burgemeester en wethouders bekend op dinsdag 8 januari.

De Klarinet krijgt voor 56.405 euro aan nieuwe bestrating, kozijnen, ramen en deuren. De Akker mag 1.205 euro tegemoet zien voor dakbedekkingen en dakramen. De Lisbloem mag werken aan haar gevelbekleding en het bedrag is hier 4.469 euro. Bij de Waterval wordt het schoolplein bestraat (33.291 euro) en de Don Boscoschool mag voor 3.585 euro vertimmeren aan kozijnen, ramen en deuren.