Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 januari 2013

Voedselbank opent opslagcentrum

NOORDWIJK – De Voedselbank opende donderdag 10 januari haar eigen opslagcentrum in het DPO-gebouw. Het doorknippen van het lint gebeurde door de gemeenteraadsleden Diane Zandvoort-Hoppezak (LN/WNW) en Jan de Ridder (CDA). Zij dienden vorig jaar een motie in om deze ruimte van het gebouw voor de Voedselbank te reserveren en die motie werd unaniem aangenomen door de raad.

Er waren dus alom tevreden gezichten en De Ridder glunderde: ‘Ik hoop dat jullie nog heel lang hier zullen blijven.’ Hij deed een oproep aan de mensen om een koelbox, koelkast of vriezer te doneren voor de Voedselbank. Wethouder Gerben van Duin voegde hier aan toe: ‘Eigenlijk zijn dit de lintjes die je niet zou willen knippen, want je wilt dat iedereen goed te eten heeft. Maar voorlopig zullen we de Voedselbank nodig hebben, vrees ik.’