Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 februari 2013

Fietsersperikelen worden opgelost

HILLEGOM – De overlast van de aanleg van de fietsenstallingen rondom het NS-station loopt de spuigaten uit. De omwonenden klagen steen en been en gemeenteraadslid De Groot (Hillegom Progressief) nam het voor hen op. Tijdens de gemeenteraadsvergadering van donderdag 7 februari voelde hij wethouder Van Griensven aan de tand.

De Groot: ‘Wat gaat u doen aan de overlast? De communicatie met de omwonenden verloopt niet bepaald soepel. Is de wethouder bereid via bemiddeling een voor alle partijen aanvaardbare oplossingen te vinden in deze voor alle partijen vervelende kwestie” Wethouder Ton van Rijnberk sprak namens zijn collega Kleijheeg en liet weten dat Kleijheeg heeft toegezegd weer in gesprek te gaan met de omwonenden.

Ook naar een oproep van De Groot om de verbinding van het fietspad N208 met de Wilhelminalaan aan te pakken, wordt geluisterd. Wethouder Van Griensven liet weten dat dit verkeerspunt wordt aangepakt. ‘We willen dit soort situaties helemaal niet.’