Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 maart 2013

Party in Poelpolder

LISSE – De Poelpolder bestaat in 2015 (6 mei) precies een halve eeuw. En om dit heuglijke feit te vieren, vinden dat hele jaar feestelijke activiteiten plaats. Vorige week kwam een groep vrijwilligers bij elkaar om te brainstormen over de toekomstige festiviteiten. Een keur aan goede ideeën kwam bovendrijven, tijdens de avond die gehouden werd op maandag 25 februari.

Het 50-jarig jubileumfeest is een initiatief van Marcel Huismans en zijn idee wordt opgepakt door onder meer Ger de Bruin van de Vereniging Poelpolder, jongerenwerker Roel Lubbers en Yvonne Baas (HuurdersBelangenVerenigingBollenstreek). Een stichting wordt opgezet, zodat alle activiteiten gecoördineerd wordt. De kunstenaars Frans en Truus van der Veld willen een kunstwerkwandeling organiseren in de Poel, ook kan er een reünie komen voor oud-bewoners en wordt gedacht aan een bijzondere editie van Wipe-Out en een Poeldisco. Een andere optie is het organiseren van een fototentoonstelling.