Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 maart 2013

Verhalenwedstrijd voor leerlingen groep 7

LISSE – De Stichting Vrienden van ‘t Huys Dever zet samen met de bekende kinderboekenschrijfster Sanne de Bakker een verhalenwedstrijd op. Ieder kind uit groep 7 die graag wil leren hoe je het best een spannend verhaal kunt schrijven, kan zich opgeven voor een workshop van De Bakker.

Om in aanmerking te komen voor deze workshop, moeten de geïnteresseerde kinderen in een paar zinnen aangeven waarom ze het zo fijn vinden om aan de verhalenwedstrijd mee te doen. Na de workshop gaan de deelnemers zelf thuis aan de slag. Ze schrijven een verhaal, dat zich moet afspelen in of bij ’t Huys Dever. Een deskundige jury kiest drie prijswinnaars, die niet alleen beloond worden met een mooi boek. Ook worden deze verhalen gepubliceerd in het jaarlijkse Dever Bulletin van 2014 en op de website www.kasteeldever.nl. Kinderen die zich willen aanmelden, kunnen dat per email doen: edolivier@hetnet.nl.