Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2013

Camera in schoen meisjeskleedkamer

SASSENHEIM – Grote consternatie ontstond vorige week onder pubermeisjes van zwemvereniging Sassenheim. Nadat zij hun zwemtraining hadden afgerond, keerden ze terug naar hun kleedkamer. Terwijl ze zich wilden omkleden, spotte een van hun een camera in een schoen. Toen de eigenaar hoorde dat zijn camera ontdekt was, greep hij het ding vanonder het kleedkamermuurtje en maakte zich uit de voeten. De gebeurtenis heeft een diepe indruk gemaakt op de zwemsters.

Voorzitter Frank van Nobelen laat weten dat de betrokkenen aangifte hebben gedaan bij de politie en dat een onderzoek is ingesteld. Ook wordt gebruik gemaakt van de beelden van de videocamera’s die in het zwembad hangen. Daardoor is heel nauwkeurig vast te stellen wie op welk moment van de dag naar buiten is gelopen.

De voorzitter vindt het een heel vervelend incident en wil herhaling absoluut voorkomen. Met het bestuur van zwembad De Wasbeek zijn afspraken gemaakt om maatregelen te nemen. Zo wordt het toezicht verscherpt. Van Nobelen: ‘Ik heb nog nooit meegemaakt dat het op deze wijze is gebeurd. En nog wel met pubermeisjes. Gelukkig troffen ze de schoen aan, direct toen ze binnenkwamen.’