Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2013

Woningen mogen blijven

WOUBRUGGE - De twee woningen aan de Woudsedijk-Zuid 2 en 2A mogen blijven staan. Hoewel de bezwaarschriftencommissie heeft geoordeeld, dat de twee woningen niet legaal zijn, heeft het college van burgemeester en wethouders toch besloten om niet te handhaven.

Formeel valt een van de woningen binnen de geurgrens van 100 meter van een naburige onderneming; het huis staat op 98 meter afstand. Wethouder Antoon Kea laat hierover weten: ‘We hebben de nieuwe geurverordening aangenomen en daarmee geldt de geurverordening tot 50 meter afstand voor locaties bij de kernen.’