Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 mei 2013

Record sponsorbedrag Team Bollenstreek


VOORHOUT – Het Team Bollenstreek heeft het voor de Roparun toch weer voor elkaar gekregen: een nieuw recordbedrag aan sponsoring. Maar liefst 50.500 euro is het afgelopen jaar binnengehaald, onder meer met de verkoop van een kleine 100.000 (gedoneerde) bloembollen.

En dit succes smaakt naar meer, zo laat deelnemer Wim Klok weten: ‘Volgend jaar doen we voor de tiende keer mee en dan willen we 100.000 euro ophalen.’ Ben de Boer vulde aan: ‘We willen in de top tien van meest verdienende teams komen. Vorig jaar kwamen we op de twaalfde plaats te staan. De plannen voor sponsoractiviteiten zijn er al; zo wordt in het weekend van 4 en 5 juni een 24-uurs hardloopwedstrijd op rollerbanen gehouden. Hier opvolgend vindt de veiling plaats met 32 fraaie stukken. Niet alleen het eerste Voorhoutse haringvaatje, maar ook gesigneerde shirts van Dirk Kuyt en Nick Driebergen en een ‘springkussen voor één dag’, om maar enkele te noemen. Burgemeester Marjan van Kampen-Nouwen loste het symbolische startschot en wenste de lopers een veilige thuiskomst.