Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 juni 2013

Asfalt op parallelweg

KAAG EN BRAASSEM / RIJNSATERWOUDE – De parallelweg langs de N207 komt er definitief en ook gaat de gemeenteraad ermee akkoord, dat deze parallelweg wordt geasfalteerd. Het is weliswaar een duurdere variant, maar het asfalt zorgt voor minder overlast dan ander wegmateriaal. Bovendien verwacht de gemeente nog tonnen euro’s aan extra leges binnen te krijgen. Dat geld kan gebruikt worden als dekking voor de meerkosten van het asfalt.

Alle partijen gingen unaniem akkoord met deze beslissing. Fractievoorzitter Yvonne Peters (VVD) stelde: ‘Dit is goed nieuws voor de inwoners van Rijnsaterwoude.’ Raadslid Evert Henrotte (PvdA) waarschuwde wel: ‘We moeten voorkomen dat de parallelweg tijdens de spitstijden op de N207 gebruikt gaat worden als spitssuggestiestrook.’ Wethouder Ton van Velzen toonde zich een tevreden man. Hij twitterde: ‘#N207 De Raad beslist unaniem positief over de parallelweg voor tractoren langs de N207. Wethouder is zeer tevreden, pure winst voor Inwoner.’