Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 juni 2013

Strijd voor komst fietspad Holle Mare

OEGSTGEEST – De politieke partij Leefbaar Oegstgeest pleit voor de komst van het fietspad Holle Mare. De partij dient hiervoor een motie in tijdens de raadsvergadering van donderdag 27 juni.

Hij verwijst hiervoor naar een uitspraak van de Raad van State in 2009, waarbij de conclusie was dat het bestemmingsplan Poelgeest de aanleg van een Holle Mare-route ‘niet frustreert’. Nu zijn er plannen voor de realisatie van het Heemland Terras, maar wat LO betreft, moet dit niet ten koste gaan van het (toekomstige) fietspad. ‘Behoud de mogelijkheid tot de aanleg van deze Holle Mare-route’, zo bepleit de partij. De overige partijen zullen hun standpunt op 27 juni bepalen.