Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 juli 2013

Nieuwe kans voor muziekonderwijs

OEGSTGEEST – Het college van burgemeester en wethouders moet in overleg met de inwoners om te praten over een nieuw perspectief voor het muziekonderwijs. Een motie hierover van CDA en VVD werd vorige week unaniem aangenomen.
 
De partijen stellen dat muziekonderwijs belangrijk is in de ontwikkeling van kinderen en dat het sociale cohesie bevordert tussen de mensen. De muziekschool kan op een andere manier georganiseerd worden, waardoor de gemeente zichzelf geld bespaard. Daarom moet de gemeente spreken met vertegenwoordigers van het dorpslab en andere inwoners om te bekijken op welke manier het muziekonderwijs anders georganiseerd kan worden.