Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 juli 2013

VVD kritisch over vrachtwagenparkeerplaatsen

LISSE – De VVD wil niet dat de gemeente 160.000 euro uitgeeft voor het realiseren van acht vrachtwagenparkeerplaatsen. Gemeenteraadslid Valentina Tsjebanova oordeelde donderdag 4 juli dat dit ‘geen verantwoorde uitgave’ was en dat de voorgenomen locatie aan de Professor van Slogterenweg ‘niet goed doordacht’ was.

 

Tsjebanova: ‘Zoveel geld uitgeven voor acht vrachtwagenchauffeurs vinden wij onverantwoord. Dat geld kan uitgegeven worden voor zaken als verkeersproblematieken in de wijken.’ De overige politici wisten niet wat ze hoorden. ‘We zijn nu anderhalf jaar bezig om het vrachtwagenparkeren van de grond te krijgen. We hebben de chauffeurs betrokken bij de plannen en nu roept u het college op om dit wellicht elders uit te voeren’, constateerde fractievoorzitter Cees Ruigrok (Nieuw Lisse). Fractievoorzitter Joke Vermeulen (CDA) was ‘stomverbaasd. Als puntje bij paaltje komt, gaat er opeens weer een streep doorheen.’ Ook de andere partijen steunden de VVD niet.