Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 juli 2013

Zoeken naar quick wins

LISSE – De gemeenteraad roept het college op om niet te wachten tot 2015 om bezuinigingen door te voeren. Ook in 2014 zouden al ‘quick wins’ doorgevoerd kunnen worden. Gemeenteraadslid André Bostelaar (CDA) riep als eerste op om ‘meer buffers te creëren’. Zijn woorden werden ondersteund door de overige partijen, zoals SGP/ChristenUnie en PvdA.
 
Gemeenteraadslid Willem Loos (VVD) stelde: Volgend jaar hoeft niet noodzakelijk bezuinigd te worden, maar als je toch al bezig bent om naar die bezuinigingen te kijken, bekijk dan ook welke quick wins die wat minder pijnlijk zijn voor de inwoners al in 2014 gedaan kunnen worden.’ Alleen D66 hield zich wat op de vlakte. Fractievoorzitter Cees Verburg stelde: ‘Bezuinigen is niet leuk en gaat pijn doen; dat vergt een grondige voorbereiding.’