Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 september 2013

Blij met Noordwijk en Katwijk

KAAG EN BRAASSEM – De gemeente Noordwijk treedt toe tot de Omgevingsdienst West-Holland. Hierdoor worden de kosten van deze instantie verdeeld over meer gemeenten, maar het zal de gemeente Kaag en Braassem toch geen geld opleveren.
Wethouder Jan Uit den Boogaard liet vrijdag 13 september weten dat hij niet alleen blij is met de komst van Noordwijk, maar ook met het feit dat Katwijk zich in 2014 aansluit. Hij stelt: ‘Door de toetreding van deze twee gemeenten dalen de overheadkosten wel, maar die zijn onderdeel van de uurtarieven. In de begroting voor volgend jaar houden we rekening met een geringe loonsverhoging.’