Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 september 2013

CDA komt op de koffie

LISSE –Het CDA heeft het initiatief genomen om met alle verenigingen en belangenbehartigers in het dorp in contact te komen. Onder het motto: ´We komen bij u op de koffie en wij nemen de koekjes mee´ bezoeken politici van deze partij de verschillende clubs en stichtingen om te horen wat er bij hen leeft. Het initiatief is buitengewoon succesvol.
In totaal zijn 69 instanties aangeschreven en nu al is duidelijk dat de politici twintig organisaties gaan bezoeken. Doel van de bezoeken is vooral om er achter te komen of er een goede samenwerking is tussen de betreffende vereniging of stichting en de gemeente Lisse (waaronder ook BESCAL, Sportfondsen en SVL vallen). Maar tijdens dergelijke gesprekken kunnen natuurlijk ook allerlei andere zaken aan de orde komen. Gerrit Meiland van het CDA campagneteam informeert: ´Alle op- en aanmerkingen die we horen, worden uitsluitend gebruikt om een goed beeld te krijgen van wat er speelt binnen het verenigingsleven.´ Inmiddels zijn onder meer al bezocht: de Kaninefaaten, zwemclub Lisse, Speeltuin Marijke en de Seniorenraad.