Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 oktober 2013

Mogelijk prijsvraag voor naam sportcomplex

LISSE – De naam van het nieuwe sportcomplex van project De Waterkanten is nog altijd niet bekend. Desgevraagd laat wethouder Adri de Roon (D66) weten, dat de gemeente overweegt om hiervoor een prijsvraag uit te schrijven. Maar dan wel onder voorwaarden.
De Roon: ‘Ik vind het leuk dat je een manier vindt om de bevolking erbij te betrekken. Het nadeel van een prijsvraag is, dat als je niet oplet, je bent gehouden om uit de inzendingen een naam te kiezsen. Maar wat nu als er echt alleen maar flutnamen zijn? Daar moet nog eerst goed over worden nagedacht. Er moet een clausule zijn dat de gemeente zich voorbehoudt om toch niet éen van de namen te kiezen.’