Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 oktober 2013

Naast het potje

KAAG EN BRAASSEM – Een pilot (proefproject, JD) voor een betere uitvoering van de jeugdzorg wordt niet in onze gemeente gehouden. Dit ondanks het feit dat de gemeente zelfs geld geboden heeft om een van de uitverkorenen te worden, zo liet een ambtenaar weten tijdens de bijeenkomst van de Wmo Adviesraad, die op dinsdag 8 oktober gehouden werd.
De pilots worden gehouden in Nieuwkoop, Alphen, Lisse, Katwijk, Leiden en Leiderdorp. Daar wordt de eerste vier maanden van 2014 bekeken hoe de verschillende zorgpartijen met elkaar samenwerken op het gebied van de jeugdzorg. Dan gaat het onder meer om de politie, het maatschappelijk werk, orthopedagogen en psychologen. In oktober volgend jaar wordt een definitief rapport verwacht over de resultaten.