Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 november 2013

Dwangsom op illegale steiger

OUDE WETERING – Een illegale steiger aan de Baan 44 moet direct verwijderd worden. Als dat niet binnen tien dagen gebeurt, legt de gemeente een dwangsom op van 2.500 euro. Dit besluit kondigde het college van burgemeester en wethouders aan op donderdag 31 oktober.
De eigenaar was in september gevraagd om een aanvraag omgevingsvergunning in te dienen, zodat de gerealiseerde steiger alsnog gelegaliseerd kon worden, zo valt te lezen in ambtelijke stukken. Deze aanvraag is echter nooit ontvangen door de gemeente. Daarom heeft de eigenaar een brief ontvangen met de mededeling: ‘Gezien het uitblijven van de aanvraag gaan wij ervan uit dat u de steiger niet gelegaliseerd wenst te krijgen.‘