Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 november 2013

Kandidaten VVD bekend

KAAG EN BRAASSEM – De leden van de VVD hebben bepaald wie de kandidaten zijn voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 19 maart. Eerder was al bekend dat Yvonne Peters de lijst zou aanvoeren. De huidige wethouder Ton van Velzen neemt de tweede plek in en de top 3 wordt gecompleteerd met Jan van der Geest.
Hierna komen Paul van Emmerik, Ingrid Bader, Alwin Koek, Peter Koek, Wieze van Elderen en Peter Klerks. Het huidige gemeenteraadslid Jelmer Dobbe kan vanwege zijn drukke carrière als advocaat geen verkiesbare plaats meer innemen. Hij zal daarom als lijstduwer meedoen.