Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 november 2013

Kasteel Oud Poelgeest failliet

OEGSTGEEST – Het Kasteel Oud-Poelgeest Congreshotel BV is op 1 november failliet verklaard. Het historische pand werd de afgelopen jaren voornamelijk gebruikt als logiesverstrekking, maar de kosten waren langdurig hoger dan de inkomsten. Nu is er dan toch de stekker uitgetrokken. Als curator is mr. F.H. Tiethoff van DVDW advocaten uit Den Haag aangesteld.
De telefoniste weigerde commentaar en wilde ook niet met iemand doorverbinden. Ze gaf aan, dat die vrijdagmiddag vanaf 16:30 uur iemand aanwezig zou zijn om alle vragen te beantwoorden, maar op hetzelfde telefoonnummer klonk na dat tijdstip alleen nog maar een automatische boodschap. Op een verzoek om terug te bellen, werd niet gereageerd.