Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 november 2013

Kosten voor kwartiermaker

LISSE – De gemeente neemt de kosten op zich voor het instellen van een kwartiermaker voor heht Flower Science Centre. Een voorstel van SGP/ChristenUnie, CDA en PvdA om de kosten van 40.000 euro te schrappen of in ieder geval te delen met andere gemeenten, haalde het niet tijdens de gemeenteraadsvergadering van donderdag 31 oktober.
Fractievoorzitter Marianne Entrop (VVD) oordeelde: We hebben de innovatie van het Flower Science Centre nodig. Het bedrijfsleven kan een extra boost geven aan deze conomie. Kansen blijven liggen in deze streek. Iemand moet die kar gaan trekken en dat zijn wij.’ De partijen D66 en Nieuw Lisse waren het hier mee eens.