Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 november 2013

Positief over Gouden Kalf

LISSE – De drie PKN kerken werken samen om een musical te realiseren, dat vertelt over het bijbelse verhaal ‘Het Gouden Kalf’. De leden van de commissie Culturele Zaken beloonden dit initiatief met een subsidie van 750 euro.
Tijdens de commissievergadering liet Daan Appelo van de musicalcommissie weten: ‘Het wordt op 8 en 9 november gehouden in de Nachtegaal en we zetten in op 1.000 tot 1.500 bezoekers. We hebben sponsors gezocht en komen nog een klein beetje geld tekort. We hebben daarom subsidie aangevraagd bij uw commissie. We hebben nu 500 kaarten verkocht en halen zeker de 1.000 bezoekers. Op dat moment zitten we nog met een financieel tekort van 1.141 euro, maar als er 1.200 bezoekerse komen, zijn we uit de brand geholpen.’ De commissievoorzitter Gert van Alewijk was positief: ‘Dit is een mooi en verbindend initiatief.’