Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 november 2013

Resultaten Fancy Fair

OUD ADE – De fancy fair heeft in totaal 36.602,20 euro opgebracht. Een groot deel van dit bedrag (5.705 euro) werd opgebracht door de vacaturebank, met kavels als ‘Helicoptervlucht boven Rijpwetering en Oude Ade, ‘Het rijke roomse leven op de pastorie’ en een muurschildering door Jasper Anker.
De fancy Fair pubquiz werd gewonnen door het team ‘Fancy Bazen’. Bij de grote verloting won Sjaak van Seggelen de Playstation 4, het weekendje weg ging naar Els Wiersma en Annet van Seggelen. Jacco Sloos was blij met de Weber bbq en de familie De Vette mag gaan spelen met de i-Pad mini. Rick Hogenboom mag negen vrienden uitnodigen om deel te nemen aan een High Wine of High Bier. Medeorganisator Odette van der Geest constateert tevreden: ‘De fancy fair is niet alleen voor ‘Oud Adaaienaars’, maar inmiddels ook voor ‘de Rippers’, dé kermis van de Veen geworden.’