Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 april 2014

Alleen verse ingrediënten

Surakarta Indonesische specialiteiten
Noordeinde 51 – 53, Leiden, 071 512 3524
Wanneer een restaurant al ruim dertig jaar bestaat, dan weet je dat dit alleen kan, omdat het personeel zich volop en met passie inzet voor de gasten. Restaurant Surakarta onderscheidt zich niet alleen door haar gerechten van Indonesische specialiteiten, ook levert de zaak extra diensten, zoals een afhaalservice, bezorgdienst en catering voor partijen en evenementen.
De Midden-Javaanse keuken onderscheidt zich door het minder scherpe en het wat zoetere karakter van de meeste gerechten. Wie meer pit aan het eten wil geven, kan uiteraard naar gelieven extra sambal toevoegen. Voor iedere gast is er ‘wat wils’; of het nu om vegetarische maaltijden, vlees-, kip of eiergerechten gaat. Surakarta bezorgd niet alleen in Leiden, maar ook in de omliggende dorpen. Beroemd is de bijzondere en professionele cateringservice van Surakarta. Eigenaar Bart de Boer informeert: ‘Iedere catering is anders, iedere catering is bijzonder. Of u nu een catering wilt laten plaatsvinden bij u thuis om iets te vieren voor een aantal personen of als het om een grote partij gaat op uw bedrijf. Misschien wel tropisch aangekleed en versierd. Misschien wilt u muziek? Surakarta is thuis op ieder gebied.’ Of wilt u het heerlijke eten komen afhalen? Bezoek dan de afhaallounge en vergeet niet: Bij afhalen ontvangt u zelfs 10% korting op alle gerechten zoals vermeld op de menukaart!