Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 april 2014

Weekmarkten worden minimarkten

KAAG EN BRAASSEM – Nu de marktmeester weg is, heeft het college de mogelijkheid gegrepen om enkele wijzigingen door te voeren in het marktbeleid. Zo worden enkele kleinere weekmarkten omgezet in zogeheten ‘minimarkten’.
Op de markten van Leimuiden en Woubrugge staan wekelijks namelijk minder dan zeven standhouders; zij zijn ‘gedegradeerd’ tot minimarkten. Voor deze minimarkten geldt voortaan de regel, dat de standhouders zelf hun kraam moeten regelen en opzetten. Op de grotere weekmarkten zoals in Oude Wetering / Roelofarendsveen blijft de gemeente de kraampjes gewoon opbouwen als voorheen.