Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 mei 2014

Marente heeft beste menu van 2014

WARMOND – De zorginstelling Marente heeft een prestigieuze prijs in de wacht gesleept: ‘het beste Menu van de Zorg 2014’. Aan deze prijs is een bedrag van maar liefst 5.000 euro verbonden. In de finaleronde streden de koks tegen hun concullega’s van het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam en Brabantzorg.
Het winnende gerecht was een tartaar van tonijn met soha / sesamdressing en wasabimayonaise. Het hoofdgerecht bestond uit een bavette van rund met een saus van gekaramelliseerde sjalotjes. Als nagerecht serveerden ze een pannacotta, begeleid met een soepje van meloen en een koekje van gedroogd fruit. Het winnende hoofdgerecht wordt opgenomen in het assortiment van het organiserende bedrijf Distrivers.