Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 juni 2014

Betere balkons

LISSE – Stek gaat de balkons van de flatwoningen aan  het Rembrandtplein verbreden. Deze mededeling deed Stek-directeur Hans Al maandag 2 juni.
Inmiddels zijn aannemers heel druk bezig met het binnenwerk van de verschillende flats en volgens Al zijn de bewoners ‘tevreden over hoe de aannemers het aanpakken.’ De betere balkons is een volgende wens. Al: ‘We willen de bruikbaarheid van die balkons vergroten. Als je er nu een stoel op zet, kun je er niet meer langs. Die flats gaan zo lang mee, dan moet je iets verbeteren, wat kwalitatief niet handig is. Aan de balkons komt dus een extra punt.’