Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 juni 2014

Blij met crematorium

LISSE – Het college van burgemeester en wethouders stemde dinsdag 27 mei in met het ´Bestemmingsplan Crematorium´ dat aan de Achterweg-Zuid 62 moet verschijnen. Het crematorium komt op de locatie waar voorheen het pand van De Vroomen stond.
Wethouder Cees Ruigrok (Nieuw Lisse) informeert: ´Er is in de regio een schreeuwend gebrek aan crematoria. Er is nog net geen wachtlijst. Van dit crematorium knapt de omgeving op, want het pand wordt ingebed in het groen. Bovendien is dit goed voor de werkgelegenheid.´ Het initiatief voor dit crematorium ligt bij Crematorium Duin- en Bollenstreek BV, waar de bekende Harry Mens woordvoerder van is. De gemeenteraad beslist op donderdag 26 juni of zij de komst van een crematorium ook warm zullen ontvangen.