Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 juni 2014

Lage bezettingsgraad accommodaties

LISSE – De bezettingsgraad van de verschillende accommodaties die vallen onder het beheer van BESCAL is nog altijd laag. Deze conclusie trok wethouder Evert Jan Nieuwenhuis op dinsdag 3 juni. Wel complimenteerde hij BESCAL met het kunnen schrijven van een ‘heldere rapportage. Dat getuigt van professionaliteit’.
BESCAL gaat er van uit, dat de accommodaties 365 dagen verhuurd kunnen worden, verdeeld over drie dagdelen. Dat wordt echter bij lange na niet gehaald, zo blijkt uit de rapportage. Nieuwenhuis vindt dat BESCAL voor zichzelf de lat erg hoog legt. Maar is de wethouder tevreden over de bezettingsgraad? ‘We vinden het jammer dat de bezettingsgraad laag is en dat willen we graag verbeteren.’