Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 juni 2014

Nieuwe accommodatie voor aankomende Hoofdklasser

NOORDWIJK – Het eerste team van VV Noordwijk degradeert volgende week naar de Hoofdklasse, maar toch vierde de club donderdag 28 september een feestje. Wethouder Gerben van Duin (Puur Noordwijk) legde samen met VV Noordwijk-voorzitter Henk Hoogervorst en Rob de Jong, voorzitter van de Sportraad de ‘eerste steen’ van de nieuwbouw voor de club; het wordt een fonkelende sportaccommodatie.
De steenlegging markeert de start van de bouw van twee sporthallen, met in totaal 28 kleedkamers, 160 douchekoppen en 60 toiletten. Het eerste deel van de nieuwbouw wordt later dit jaar al in gebruik genomen. In de gestaag neervallende regen liet Van Duin weten: ‘Na het verlies tegen Ajax is dit geen grafsteen. Vanuit de Hoofdklasse kunnen we snel weer een kampioenschap vieren.’ Hoogervorst beaamde dit: ‘Dit wordt een prachtige accommodatie die bij een Topklasser hoort.’