Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 juni 2014

Woningbouwcorporaties tegen fusie

STREEK - Directeur Hans Al van Stek staat open voor gesprekken over een fusie tussen de vijf woningbouwcorporaties. Dit laat hij weten in een interview. Over het algemeen zijn woningbouwcorporaties voorstander van een gemeentelijke fusie, maar waar het gaat om de vraag of ze zelf willen fuseren, houden een aantal van Al’s collega’s de boot af.
‘Ik denk wel dat het een betere stap is om dingen bij elkaar samen te brengen’, zo laat Al weten. Wij zijn voorstander van een verdergaande vorm van samenwerking. Maar er zitten wat verschillen bij de woningbouwcorporaties over deze vraag om te fuseren. Iedereen heeft het over zijn eigen karakter. En op korte termijn zullen we niet gaan zeggen dat deze vijf instanties een Bollenstreekorganisatie wordt.’