Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 augustus 2014

Wateroverlast? Ga surfen!

LISSE – Tijdens de wateroverlast werd het gemeentehuis overspoeld met telefoontjes van verontrustte inwoners. Die maandag 28 juli vlak na het middaguur plaatste de gemeente aan het begin van de middag een bericht op haar website met een oproep om overlastmeldingen te doen via 0900 8844 of de website www.verbeterdebuurt.nl.
Gemeentelijk woordvoerder Lina Damo laat weten: ‘Er zijn die maandagochtend ongeveer veertig telefoontjes binnengekomen over wateroverlast. Dat is naast alle telefoontjes over andere zaken. Het was dus veel drukker dan anders, waardoor we voor sommige mensen helaas niet te bereiken waren. Daarom is besloten om een bericht op de site te zetten, om de inwoners te laten weten welke kanalen er nog meer waren om hun vragen/klachten kwijt te kunnen. De telefoontjes die wél doorkwamen, waren niet van mensen uit de Van der Veldstraat. Het (bericht, JD) was dus geen oproep om niet te bellen, maar een tip voor mensen die ons niet konden bereiken.’