Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 september 2014

‘Deelnemers Castlefest in optocht door Lisse’

JOEP DERKSEN
LISSE – ‘Laat de prachtig verklede mensen van het Castlefest in een optocht door Lisse gaan!’ Fractievoorzitter Jeanet van der Laan (D66) deed deze oproep aan het college van burgemeester en wethouders tijdens de vergadering van de commissie Maatschappij en Financiën.
‘Het is leuk voor de kinderen en trekt mensen uit alle landen’, zo lichtte Van der Laan haar voorstel toe. Ze riep burgemeester Lies Spruit op om in gesprek te gaan met de organisatie van het Castlefest om te kijken wat er mogelijk is. Spruit reageerde enthousiast: ‘Het is een voortreffelijk idee; laten we samen naar de organisatie van Castlefest gaan om dit te bepreken. Maar zij moeten het organiseren; het moet hun initiatief zijn. Het is een goed  idee en ik werk daar graag aan mee. In november is een evaluatiegesprek met die organisatie: daar kan dit aan de orde komen.’