Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 december 2014

Extra toezicht Bollenbad

NOORDWIJK – Het asbest is verwijderd en de vleermuizen zijn gevlogen. En toch staat het oude gebouw van het Bollenbad er nog steeds. VVD en LSN maakten zich donderdag 19 december tijdens de gemeenteraadsvergadering hier zorgen over. Zij vrezen, dat dit gebouw – net als de sloopwoningen in de Gasthuissteeg en Abraham van Rooyenstraat – magneten worden voor met vuurwerk spelende jongeren.
Wethouder Hans Bakker liet weten, dat de sloop van het Bollenbad al is begonnen; dan gaat het met name om  de buitenbanen. Na de jaarwisseling wordt het gebouw zelf gesloopt en dat geldt ook voor de negen huizen: die sloop start op 16 februari. Burgemeester Jan Rijpstra zegde toe dat er tijdens de oud- en nieuwviering extra toezicht zal plaatsvinden bij het Bollenbad.