Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 februari 2015

Autobedrijf Straathof viert dertigjarig bestaan

Ripselaan 30 te Nieuwe Wetering, T: 071 331 0744
NIEUWE WETERING – Het hele jaar viert Autobedrijf Straathof het heuglijke feit dat het familiebedrijf al weer dertig jaar bestaat. Vader Hans begon het bedrijf in 1985 en eigenlijk was al snel bekend, dat zijn beide zoons Arjan en Mathe later de zaak zouden overnemen.
Lachend vertelt Mathe: ‘Van jongs af aan waren mijn broer en ik helemaal gek van auto’s. Het was ondenkbaar dat wij niet in de auto’s zouden gaan werken. Mijn broer is toen hij 18 jaar was hier gaan werken; nu zit hij al weer 24 jaar in het vak. Ik ben twaalf jaar geleden hier in de zaak gekomen en het bevalt uitstekend. Doordat het je eigen bedrijf is, kan je het inrichten en de taken uitvoeren zoals je het zelf wilt.’
Arjan vult aan: ‘Bij ons bedrijf voelen mensen zich vertrouwd voor aanschaf en reparatie/onderhoud van hun auto. Wij voorzien de mensen zoveel mogelijk van de juiste informatie en service. Het is leuk om als broers samen te werken. Je kent elkaar je hele leven al en je zit veel sneller op één lijn.’ Mathe vult hierbij aan: ‘ We doen het mét elkaar en niet tégen elkaar. Bij ons zijn medewerkers niet bezig met hun eigen territoriumpje, maar wij hebben de klant als hoogste doelstelling. We zijn er voor de klant en niet tegen de collega’s.’
Om het dertigjarig bestaan te vieren, organiseert Autobedrijf Straathof het hele jaar door acties. Zo werd vorige week nog een gratis autopoetsbeurt weggegeven en de komende maanden kunnen bestaande en toekomstige klanten gebruik maken van fikse kortingen. Een van de hoogtepunten wordt de open dag die Autobedrijf Straathof in mei organiseert.
Als universeel garagebedrijf verkoopt en onderhoudt Autobedrijf Straathof alle automerken; nieuw en gebruikt. Ook waar het gaat om elektrische en hybride auto’s. De monteurs worden opgeleid om alles te weten over deze auto’s. Ook op het vlak van duurzaamheid is Autobedrijf Straathof actief en dat uit zich tot in de kleinste dingen, zoals ledverlichting in de werkplaats. Voor meer informatie: www.autobedrijfstraathof.nl.