Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 februari 2015

Enthousiasme over kinderboerderij

OUDE WETERING – De oude boerderij aan de Kerkstraat 1 – 2 wordt herbouwd. In het pand komen vier wooneenheden. Op het erf worden daarnaast diverse gebouwen verbouwd en in het tweede lint komt een twee-onder-een-kapwoning. Het college van burgemeester en wethouders stemt in met deze plannen.
Ook ziet het college de komst van een dierenboerderij wel zitten, al moeten de plannen hiervoor nog wel verder uitgewerkt worden. Ook de komst van een kleine kinderboerderij in de bestaande schuur is helemaal geen probleem. Daarnaast mogen de schapen, geiten en paarden vrij rondlopen op de naastgelegen groenstrook. Wél heeft de gemeente problemen met de komst van een paardenbak en wordt geëist, dat één van de silo’s opgeknapt moet worden en dat de overige silo’s gesloopt moeten worden.